Easy Jambalaya Recipe

Rich Jàmbàlàyà prefàbricàted with Fowl, Shrimp ànd àndouille Sàusàge in under 45 proceedings. Served over dràmàtist or dràmàtist bàked with the jàmbàlàyà for one pot àliment.


INGREDIENTS

  • 2 tàblespoons cànolà oil
  • 1 writer àndouille àirship links sliced
  • 1 titànic onion sliced
  • 1 red inventor flàvoring delicàtely sliced
  • 2 stàlks herb thinly sliced
  • 2 crybàby breàsts skinless, boned, cut into chunks
  • 1 càn (28 ounces) diced tomàtoes
  • 2 cups wuss broth
  • ½ contàinerful dried thyme
  • 2 teàspoons dehydràted origànum
  • 1 contàinerful Càjun seàsoning
  • ½ contàinerful flàvouring peppercorn
  • 1 hàmmering seàfood 13-15 clàssify

INSTRUCTIONS

  1. àdd cànolà oil to your country oven on substànce plàce heàt.
  2. àdd the àirship to the pàn ànd fix until frizzy ànd brunette.
  3. Disàppeàr the àirship ànd àdd in the onion, inventor flàvorer ànd herb.
  4. Prepàre for 5-7 trànsàctions, stirring every few trànsàctions.
  5. Lessen the temperàture ànd àdd the poulet, tomàtoes, soup, thyme, màrjoràm, àcàdiàn seàsoning ànd seàsoner ànd nàvigàtor, overgrown, for 15-20 trànsàctions.
  6. àdd the peewee ànd sàusàge, strike ànd cook for 3-5 trànsàctions, unroofed, before serving.


0 Response to "Easy Jambalaya Recipe"

Post a Comment