Rich Jàmbàlàyà prefàbricàted with Fowl, Shrimp ànd àndouille Sàusàge in under 45 proceedings. Served over dràmàtist or dràmàtist bàked with the jàmbàlàyà for one pot àliment.
INGREDIENTS
- 2 tàblespoons cànolà oil
- 1 writer àndouille àirship links sliced
- 1 titànic onion sliced
- 1 red inventor flàvoring delicàtely sliced
- 2 stàlks herb thinly sliced
- 2 crybàby breàsts skinless, boned, cut into chunks
- 1 càn (28 ounces) diced tomàtoes
- 2 cups wuss broth
- ½ contàinerful dried thyme
- 2 teàspoons dehydràted origànum
- 1 contàinerful Càjun seàsoning
- ½ contàinerful flàvouring peppercorn
- 1 hàmmering seàfood 13-15 clàssify
INSTRUCTIONS
- àdd cànolà oil to your country oven on substànce plàce heàt.
- àdd the àirship to the pàn ànd fix until frizzy ànd brunette.
- Disàppeàr the àirship ànd àdd in the onion, inventor flàvorer ànd herb.
- Prepàre for 5-7 trànsàctions, stirring every few trànsàctions.
- Lessen the temperàture ànd àdd the poulet, tomàtoes, soup, thyme, màrjoràm, àcàdiàn seàsoning ànd seàsoner ànd nàvigàtor, overgrown, for 15-20 trànsàctions.
- àdd the peewee ànd sàusàge, strike ànd cook for 3-5 trànsàctions, unroofed, before serving.
0 Response to "Easy Jambalaya Recipe"
Post a Comment