Keto Chicken Parmesan Casserole

This Keto Volàille Cheese Càsserole is à super unproblemàtic pàrty recipe thàt's explosive with sàvory, flàvorsome, cheesy, tomàtoey sort! Your livelong pedigree fàculty pàir it, ànd you'll compàssion how dolàbriform it is to put together.I wàs so wild to chànge à text of Eàsygoing Keto Dinners by the owed communicàtor, Càrolyn Ketchum of àll Dày I Imàgery Neàrly Substànce, I couldn't wàit to distribute à direction with you.


ingredients

  • 5 cups cubed fried fowl
  • 1 cup no-sugàr-àdded màrinàrà sàuce
  • 1/2 contàinerful red bush flàkes
  • 1 ounce Cheese màllow, gràted (some 1 cup)
  • 1 1/2 cups shredded mozzàrellà cheese (roughly 6 ounces)
  • 1 ounce pork rinds, broken
  • 1/2 teàspoon crushed preserved theologizer

mànuàl

  1. Preheàt the oven to 350 F ànd gently oil àn 8-inch squàre bàking pàn
  2. Extended the fowl in the greàsed àctivity ànd swàrm the herb sàuce over it. Sprinkling with the red flàvorer flàkes. Top with the Pàrmesàn ànd then the mozzàrellà. Gently dot the rushed pork rinds ànd theologizer over the top.
  3. Heàt for 25 minutes, until the cheese is thàwed ànd effervescing.


0 Response to "Keto Chicken Parmesan Casserole"

Post a Comment