Egg Muffins

Hèy, it's wèèkènd brèakfast minutè!  By now, I'vè èxplainèd èxtènsivèly how I concèivè almost wèèkènd brèakfasts.  Forcè thè grass substancè and sort somèthing spècial!  Wèèkday and Sunday arè your two days not to bè strèssèd-out and borèd.  Slèèp in, put unitèdly whatsoèvèr varièty of tasty brèakfast, and gèt on with your quièt day, propèr,Thèsè small ègg muffins arèn't any form of chorè to pass at all.  Thèy'rè right èggs scramblèd with a youngèr milk and adding in your wantèd fixings.  I clèanèd out my icèbox for thèsè guys and utilizèd airship, vègètablè and thè inaltèrablè of my slicèd chèèsè.



INGRèDIèNTS:
  • 3/4 cup cookèd and crumblèd swèèt Italian sausagè (Jimmy Dèan alrèady cookèd turkèy sausagè crumblès arè pèrfèct for this rècipè)
  • 6 largè èggs
  • 2 small handfuls frèsh spinach, choppèd
  • 1/4 cup nonfat milk
  • 1/3 cup rèducèd-fat shrèddèd chèèsè
  • salt and frèshly ground black pèppèr, to tastè
  • salsa, for sèrving (totally optional, but totally good)
DIRèCTIONS:
  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès F. Spray 6 or 7 muffin cups with nonstick spray.
  2. Spray a nonstick pan with nonstick spray, and quick rèady thè spinach- mèèt until wiltèd. Lèt it nèrvèlèss, thèn hook any surplusagè wètnèss out of it.
  3. In a psychic concavity, whisk togèthèr thè sausagè and spinach with thè èggs and concèntratè. Rèmovè into thè procèssèd muffin tins (I gèstatè it èasièst to usè a 1/3 cup mèasurè cup) nèarly to thè top. Wèt chèèsèflowèr on top. Thèn rèlinquish apiècè onè a vantagè mèdicatè of saltish and flavouring.
  4. Bakè 25 to 30 transactions, or until ègg is roastèd through. èasy way to dèfèct thè ègg: adjoin thè midsèction of thè muffins... if thèy arè allay wèt and gooèy, thèy'll èssèntial a youngèr solon pèriod in thè ovèn. Thèy should appèar poachèd finishèd.
  5. Opèratè ègg muffins immèdiatèly- with salsa, if dèsirablè.


0 Response to "Egg Muffins"

Post a Comment